Είναι θεσμός πλέον στις Σχολές μας, κάθε δύο χρόνια να διοργανώνουμε μία μεγάλη φιλανθρωπική παράσταση όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές μας και είναι αφιερωμένη στα παιδιά.

 

Την παράσταση αυτή σκηνοθετεί και χορογραφεί ο Φωκάς Ευαγγελινός με τη συνεργασία των δασκάλων της σχολής και την πραγματοποιεί σε ένα μεγάλο κεντρικό θέατρο.

 

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί τέσσερις παραστάσεις:

 

1998
Το 1998, η πρώτη παράσταση της σχολής μας δόθηκε στο θέατρο «REX», με τίτλο Αποσπάσματα παραμυθιών και μιούζικαλ και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά του συλλόγου «Χαμόγελο του παιδιού».

 

2000
Το 2000 η δεύτερη παράσταση δίνεται στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» και έχει τίτλο Millenium 2000. Η παράσταση αυτή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της Αφρικής που βοηθάνε οι «Γιατροί του κόσμου».

 

2002
Το 2002 παρουσιάσαμε στο θέατρο «ΑΛΣΟΣ» το έργο Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

 

2004
Το 2004 πραγματοποιήθηκε στη μουσική σκηνή FEVER η παράσταση με τίτλο "Χορεύοντας ενώνουμε τον κόσμο", τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο ίδρυμα Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

 

2007
Το 2007 η παράστασή μας λαμβάνει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τίτλο Η ωραία κοιμωμένη, αφιερωμένη στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Παιδικής Προστασίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 25/06/07.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της παράστασης.
 

 

2009
Το 2009 παρουσιάσαμε στο θέατρο Badminton την παράσταση με τίτλο Από το παραμύθι στο σινεμά, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την προετοιμασία των αθλητών Special Olympics Hellas για τους Παγκόσμιους Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2011.
Όλες οι παραστάσεις των σχολών μας έχουν πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το εξώφυλλο της παράστασης.
 

 

2012
Το 2012 παρουσιάσαμε στο Μέγαρο Μουσικής 19 Μαΐου 2012 την παράσταση με τίτλο Τα τέσσερα τέταρτα του χρόνου. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στους αθλητές των SPECIAL OLYMPICS HELLAS.
 

 

Την πλούσια συλλογή φωτογραφιών μας απο τις παραστάσεις της Σχολής, μπορείτε να δείτε στην ενότητα Photo Gallery.