Αγαπητοί γονείς και μέλη
 

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε κάποιους από τους βασικούς κανόνες λειτουργίας της σχολής, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της, καθώς και την μεταξύ μας ειλικρινή και ομαλή συνεργασία όλη τη σχολική χρονιά.
 

 •  Η σχολή μας υπάγεται στην Αγγλική Ακαδημία Xορού  και διεξάγονται εξετάσεις μπαλέτου συστήματος (RAD,ISTD), μοντέρνου, jazz awards,κλακετών (ISTD), flamenco (SDS), latin (UKA). Οι εξετάσεις είναι προαιρετικές. Οι μαθητές που θα λάβουν μέρος θα επιλεχθούν σε συνεργασία της  καλλιτεχνικής  διευθύντριας  με τον διδάσκοντα καθηγητή. Ο συμμετέχων πρέπει να μην έχει κάνει πάνω από 10 απουσίες όλη τη χρονιά.
 •  Οι μαθητές πρέπει να έρχονται στο μάθημα με τη στολή της αντίστοιχης τάξης. Τα μαλλιά πρέπει να είναι μαζεμένα σε όλα τα μαθήματα και κότσο αυστηρά για το μάθημα του μπαλέτου. Τα παπούτσια να είναι ειδικά και ανάλογα με το μάθημα που παρακολουθούν, συγκεκριμένα για το μάθημα της  jazz σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ειδικά παπούτσια διαφορετικά να μην φορούν τα ίδια με τα οποία έρχονται στη σχολή.
 •  Τα μαθήματα της σχολής μας ξεκινούν την 15η Σεπτεμβρίου και τελειώνουν στις 30 Ιουνίου.
 •  Για τα μαθήματα θα πρέπει να έρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα για προθέρμανση. H διάρκεια του μαθήματος είναι 50 λεπτά.
 •  Παρακαλούμε να μην φέρνετε μαζί σας αντικείμενα αξίας. Σε περίπτωση απώλειας η σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη.
 •  Όποιος χρησιμοποιεί ντουλαπάκι έχει την δυνατότητα να αφήνει το κλειδί του στην γραμματεία . Στην περίπτωση που πάρει το κλειδί μαζί του και χαθεί αναλαμβάνει τα έξοδα αποκατάστασης του ντουλαπιού.
 •  Κανείς εκτός από τους μαθητές δεν επιτρέπεται να μπαίνει στην αίθουσα διδασκαλίας παρά μόνο κατά την περίοδο των ανοιχτών μαθημάτων.
 •  Παρακαλούμε να ειδοποιείτε σε περίπτωση απουσίας του παιδιού ή όταν πρέπει να φύγει νωρίτερα με κάποιον άλλο συνοδό.
 •  Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας ή αριθμού τηλεφώνου όπως και για οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών να ενημερώνουν άμεσα τη γραμματεία  της σχολής.
 •  Δεν επιτρέπεται:
  α) το κάπνισμα στο χώρο της σχολής
  β)  η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια του μαθήματος και
  γ) τα αναψυκτικά και το φαγητό στην αίθουσα και στα    αποδυτήρια.
 •  Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι η εξόφληση των διδάκτρων γίνεται μέσα στο πρώτο πενθήμερο του μήνα. Σε περίπτωση διακοπής των μαθημάτων  ενημερώστε άμεσα τη σχολή  διαφορετικά θεωρείστε ενεργό μέλος και οφείλετε να καταβάλετε τα δίδακτρα κανονικά.


Το προσωπικό, οι γονείς και οι μαθητές καλούνται να τηρούν τους παραπάνω κανόνες για την καλή  λειτουργία της σχολής.

Θεωρούμε ότι η εφαρμογή αυτών των απλών κανονισμών θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τη σχολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Για οποιανδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής.

Ώρες γραμματείας 11.00 – 23.00 καθημερινά

Από την Διεύθυνση