Γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου το 1963.


Τα πρώτα του χορευτικά βήματα  έγιναν στη Σχολή της Κικής Μανιάτη, ενώ το 1989 τελείωσε την Κρατική Σχολή Ορχηστικής  Τέχνης με δασκάλους τους: Ν.Τσάτσου, Ζ.Νικολούδη, Μέτση Μποκόεβα , Μίχοφ , Λ.Ερρενίδη, Σ. Σπυράτου κ.α.


Ως χορευτής συμμετείχε σε χορευτικές ομάδες, όπως του Χ. Μανταφούνη και στην ομάδα Αίρεση, ενώ το 1987 με το Θέατρο Τέχνης συμμετείχε στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γ. Λαζάνη και μουσική Μ. Χατζιδάκι, που παρουσιάστηκαν στα αρχαία θέατρα Φιλίππων και Δελφών καθώς και στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού.
Ως χορογράφος ξεκίνησε την πορεία του το 1991.


Το 1996 δημιούργησε τη Σχολή του στην οδό Κυψέλης 5Α  η οποία είναι αναγνωρισμένο μέλος της Imperial Society of Teachers of Dance. Κάθε δύο χρόνια σκηνοθετεί και χορογραφεί παραστάσεις χορού με την συμμετοχή των μαθητών της σχολής του για φιλανθρωπικό σκοπό.


Από το 2002 διδάσκει στη  Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού θεάτρου.


Το χειμώνα του 2005 βραβεύτηκε με το βραβείο χορού ΚΟΥΛΑ ΠΡΑΤΣΙΚΑ από το Κέντρο Μελέτης & Ερευνας Ελληνικού Θεάτρου για τις χορογραφίες των έργων «Ποια Ελένη;» σε σκηνοθεσία Ρέππα – Παπαθανασίου και «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη για το Εθνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου.


Kατά την διάρκεια αυτών των χρόνων έχει σκηνοθετήσει και  χορογραφήσει θεατρικές παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Ελεύθερο Θέατρο καθώς και κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά show, μουσικά βραβεία, ομάδες χορού, σίριαλ,video clip, συναυλίες και παγκόσμια καλλιτεχνικά γεγονότα.