Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Αποφοίτησε από  την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 1989.

Το 1996 δημιούργησε τη Σχολή του η οποία είναι αναγνωρισμένο μέλος της Imperial Society of Teachers of Dance of London. 

Από το 2002 διδάσκει χορό στη  Ανωτέρα Σχολή Δραματικής  Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου.

Το 2005 βραβεύτηκε με το βραβείο χορού «ΚΟΥΛΑ  ΠΡΑΤΣΙΚΑ» από το Κέντρο Μελέτης & Έρευνας Ελληνικού Θεάτρου .

Από το 1991 μέχρι και σήμερα έχει χορογραφήσει και σκηνοθετήσει θεατρικές  παραστάσεις  και μιούζικαλ, για το ελεύθερο θέατρο, Εθνικό Θέατρο,  Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδος, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά show, μουσικά βραβεία. Έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του Ελληνικού Θεάτρου.

Από το 2004 συμμετέχει στο  διαγωνισμό της  Eurovision  ως σκηνοθέτης με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το  Εξωτερικό φέρνοντας εξαιρετικές θέσεις.

Ως creative director διοργάνωσε το semi-final και final για το  διαγωνισμό  Eurovision Song Contest   ATHENS  2006 , που διεξήχθη στην Αθήνα.

Το 2011  εμπνεύστηκε και υλοποίησε  ως creative director τις Τελετές Έναρξης και Λήξης  Παγκοσμίων Αγώνων SPECIAL OLYMPICS ΑΘΗΝΑ 2011  στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο . Επίσης  Τελετές Αφής και παράδοσης της φλόγας για τους χειμερινούς  Παγκόσμιους Αγώνες ΚΟREA 2013 και  τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες AMVERSA 2014.

Για την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία ανέλαβε το 2013 τη διοργάνωση της αναβίωσης  των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων  και το 2014  την «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Από το  2014 συνεργάζεται με την Φιλεκπαιδευτική εταιρεία σκηνοθετώντας τα έργα: «12 παρά 12» του Ευγένιου Τριβιζά  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το 2015  την μουσικοθεατρική παράσταση «Τα παιδιά της χορωδίας» από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία στη Στέγη του Ιδρύματος  Ωνάση και το 2016  «Είμαστε από Καλή Γενιά» σε κείμενα Στρατή Πασχάλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  σκηνοθέτησε το 2018 μια ιδιαίτερη παράσταση/αναπαράσταση ζωντανής παρτίδας σκάκι, με τίτλο «Χορεύοντας στη σκακιέρα» με τον σπουδαιότερο σκακιστή του 20ου αιώνα, Γκάρι Κασπάροφ.

Από το 2015 έως και το 2018 έχει σκηνοθετήσει για το ΣΕΓΑΣ το Τελετουργικό Αφής της Φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Για το Φεστιβάλ Αθηνών χορογράφησε την παράσταση « Η άλλη πλευρά της καταιγίδας» σε σκηνοθεσία Γ.Χουβαρδά, στη Πειραιώς 260.

Στο Μ. Μουσικής Αθηνών τη μουσικοθεατρική παράσταση « Η αυλή των Θαυμάτων» του Ι.Καμπανέλη  στο Μ.Μουσικής Αθηνών και το μιούζικαλ « SCROOGE & GHOSTS and ROCK ’N’ ROLL»  σε  σκηνοθεσία Χ.Σουγάρη .

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σκηνοθέτησε τη συναυλία του Desmond Child  «Desmond Child rocks the Parthenon»  με τη συμμετοχή ξένων και ελλήνων ερμηνευτών.

Στη συνέχεια της υπέροχης συνεργασίας  με το μοναδικό Ευγένιο Τριβιζά, σκηνοθέτησε το έργο  «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» για τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία στο Ηρώδειο και  την παιδική όπερα  «Φρικαντέλα» σε πρωτότυπη μουσική Άκη Μπαλτά  στο Christmas  Theater.